Κατηγορίες & Βραβεία

Αναλυτικά οι κατηγορίες υποψηφιοτήτων στα βραβεία

1. Best Growth Marketing Performance per Tactic & Process

1.1 Best actionable reporting composed
Βραβεύουμε το καλύτερο Actionable Report που περιγράφει όλα όσα πρέπει να γίνουν με τρόπο που όχι μόνο να είναι κατανοητός αλλά και να εμπνέει αυτούς στους οποίους απευθύνεται ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει, αλλά και να τους παρακινεί να ρωτήσουν αν δεν καταλαβαίνουν κάτι.

1.2 Best approach in increasing domain authority
Το domain authority είναι ένας αριθμός. Βραβεύουμε αυτόν που είχε το πάθος και όραμα να φτιάξει έναν online χώρο με τόση προσοχή και ευθύνη που να αξιολογείται από τους ανθρώπους που τον επισκέπτονται ως κάτι που κερδίζουν από αυτό.

1.3 Best approach in increasing rankings
Βραβεύονται όλες εκείνες οι ενέργειες που, σε βάθος χρόνου, έφεραν υψηλά rankings εξυπηρετώντας συγκεκριμένους στόχους που έχουν τεθεί.

1.4 Best approach in starting your SEO efforts to a significant result
Βραβεύουμε το SEO που κατάφερε να έχει υψηλές θέσεις σε όλα εκείνα τα μέσα (μηχανές αναζήτησης, πλατφόρμες video, marketplaces, κοινότητες) που ξέρει ότι οι χρήστες του χρησιμοποιούν.

1.5 Best executed pivot (partial shift in products or services)
Βραβεύονται αυτοί που κατάφεραν να αναλύσουν την παρούσα κατάσταση της αγοράς τους και να προσθέσουν / τροποποιήσουν χαρακτηριστικά πάνω στο προϊόν ή υπηρεσία τους, ώστε να μπορέσουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των εξειδικευμένων πελατών που στοχεύτηκαν.

1.6 Best inbound funnel performance
Βραβεύουμε αυτούς που κατάφεραν να βρίσκονται εκεί που οι δυνητικοί πελάτες τους υπάρχουν και εκφράζονται, και με τα κατάλληλα μηνύματα και εργαλεία έχτισαν αυτοματοποιημένες διαδικασίες που πέτυχαν τους στόχους που είχαν τεθεί.

1.7 Best implemented product-market-fit
Βραβεύονται αυτοί που δημιούργησαν προϊόν / υπηρεσία που απαντάει στις ανάγκες των πελατών τους. Που σαν Growth Hackers κατάφεραν να αναλύσουν την αγορά που στόχευαν και να φτιάξουν ή να παραμετροποιήσουν ένα προϊόν / υπηρεσία που το στοχευμένο κοινό χρησιμοποιεί.

1.8 Best implemented product hunt campaign
Βραβεύουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που έγιναν αλλά και το υλικό που δημιουργήθηκε ώστε να γίνει viral το προϊον μέσα στο product hunt.

1.9 Best executed engineer-as-marketing campaign
Βραβεύονται αυτοί που διένειμαν στο στοχευμένο κοινό, προΪόντα / υπηρεσίες / περιεχόμενο ώστε να το κάνουν να αλληλεπιδράσει και να γίνουν μέρος της καθημερινότητας τους.

1.10 Best executed crowdfunding campaign
Βραβεύονται αυτοί που κατάφεραν να «διαβάσουν» τις ανάγκες του στοχευμένου κοινού και να παρουσιάσουν το προϊόν / υπηρεσία με τέτοιο τρόπο ώστε πείσουν τον κοινό να το στηρίξει το προϊόν / υπηρεσία.

1.11 Best messaging testing campaign
Βραβεύουμε αυτούς που ανέλυσαν το στοχευμένο κοινό με τέτοιο τρόπο ώστε να καταφέρουν δημιουργήσουν περιεχόμενο που τους έκανε να αλληλοεπιδράσουν.

1.12 Best outreach campaign
Βραβεύονται αυτοί που χρησιμοποίησαν τα σωστά κανάλια βάσει του στοχευμένου κοινού, αλλά και το σωστό περιεχόμενο/τακτική για το εκάστοτε κανάλι και κατάφεραν να κάνουν το κοινό να ανταποκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο ώστε να δημιουργηθούν leads.

1.13 Best pre-launch campaign
Βραβεύονται αυτοί που κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλο ενδιαφέρον για ένα προϊόν/υπηρεσία από το στοχευμένο κοινό πριν καν την δημιουργία του προϊόντος / υπηρεσίας. Η αρχική ιδέα, η εκτέλεση ο τρόπος που κοινοποιήθηκε στο στοχευμένο κοινό για κάτι που είναι να δημιουργηθεί, και έφερε μεγάλη ανταπόκριση αυτό.

1.14 Best product-led-growth strategy
Βραβεύονται αυτοί που μέσα από συνεχείς αναλύσεις του feedback που έπαιρναν, έκαναν στοχευμένες και συνεχείς αλλαγές στο προϊόν/υπηρεσία ώστε να ικανοποιούν όλο και πιο πολύ τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα προϊόν που οι χρήστες αγάπησαν.

1.15 Best performance in turning around a business
Βραβεύονται αυτοί που κατάφεραν, μέσα από την ανάλυση των δεδομένων που έκαναν, να δουν τα κενά / αστοχίες ενός προϊόντος / υπηρεσίας και με τις ενέργειες τους να καταφέρουν να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα που απαντούσε στις ανάγκες των χρηστών.

1.16 Best growth modelling
Βραβεύονται αυτοί που κατασκεύασαν Ολιστικά Growth μοντέλα και κατάφεραν μέσα από στρατηγικές, τεχνικές και πολύ δημιουργικότητα να φέρουν μεγάλη ανάπτυξη σε ένα προϊόν ή υπηρεσία.

1.17 Best performing single growth-hack
Βραβεύονται αυτοί που μέσα από ανάλυση του στοχευμένου κοινού και πολύ σκέψη κατάφεραν, με ή χωρίς αντισυμβατικούς για την αγορά, τρόπους να ταράξουν το σύστημα και με μια κίνηση να φέρουν σημαντική αλληλεπίδραση του στοχευμένου κοινού με το προϊόν.

1.18 Other
Βραβεύεται η εξαιρετική πρακτική που δεν ανταποκρίνεται σε κάποια από τις προηγούμενες κατηγορίες βράβευσης.

2. Best Growth Marketing Performance per Industry

2.1 Best Growth Marketing Performance in Subscription Boxes
Τα subscription boxes είναι πλέον παντού. Υπάρχουν subscription boxes που ούτε μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε μερικά χρόνια πίσω. Βραβεύουμε την καλύτερη απόδοση σε Subscription Boxes. Αυτούς που με τις στρατηγικές και τακτικές που ακολούθησαν κατάφεραν να δημιουργούν επαναλαμβανόμενες συνδρομές αλλά και να προσελκύουν το ενδιαφέρον νέων, στοχεύοντας με τα σωστά προϊόντα το κατάλληλο κοινό.

2.2 Best Growth Marketing Performance in Telcos & Technology
Οποιαδήποτε υπηρεσία που επιτρέπει την επικοινωνία. Privacy apps, messengers, πλατφόρμες επικοινωνίας, VPN εφαρμογές, εφαρμογές Crypto, Social media εφαρμογές. Βραβεύουμε αυτούς που κατάφεραν μέσα από πολύ πετυχημένη στόχευση να επαναπροσδιορίσουν ή να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες που απαντούσαν πολύ καλύτερα στον τρόπο που το στοχευμένο κοινό μπορούσε να επικοινωνήσει με τον καλύτερο και πιο αποδοτικό τρόπο.

2.3 Best Growth Marketing Performance in Travel & Tourism
Όλα τα ψηφιακά εργαλεία – προϊόντα σχετικά με τον τουρισμό μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το βραβείο. Από τουριστικά marketplaces, ticketing υπηρεσίες, Θεματικός τουρισμός, ταξιδιωτικές εφαρμογές, κλπ.. Αξιολογούμε όλους αυτούς που κατάφεραν στον κλάδο των Ταξιδιών και του Τουρισμού να δημιουργήσουν και προβάλουν προϊόντα / υπηρεσίες που έκαναν το στοχευμένο κοινό να ανταποκριθεί με εντυπωσιακό τρόπο.

2.4 Best Growth Marketing Performance in B2B Services
Μπορούν να συμμετέχουν όλες οι υπηρεσίες και προϊόντα (ticket Educational Services, ticket Coaching Services, PBXs), που στοχεύουν οργανισμούς και επιχειρήσεις. Βραβεύονται αυτοί που σε επίπεδο B2B βοήθησαν με τα προϊόντα / υπηρεσίες τους άλλες επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους με αποτέλεσμα την ανάπτυξη και των 2 πλευρών.

2.5 Best Growth Marketing Performance in InfoProducts
Με τα infoproducts μπορεί κάποιος να προσεγγίσει πιο αποδοτικά το κοινό που τον ενδιαφέρει. Μπορεί να ανήκει σε οποιαδήποτε κατηγορία (consulting, coaching, mentoring). Βραβεύονται αυτοί που κατάφεραν να δημιουργήσουν τα πιο στοχευμένα στο κοινό τους infoproducts (B2C B2B Digital products, webinars, ebooks, Academies, κλπ).

2.6 Best Growth Marketing Performance in SaaS
Βραβεύονται οποιασδήποτε μορφής SaaS Businesses (Pure SaaS, zero-touch, concierge onboarding SaaS). Βραβεύουμε αυτούς που είτε κατασκεύασαν πολύ στοχευμένη SaaS υπηρεσία και την προβάλουν στο αντίστοιχο κοινό μέσα από τα διάφορα κανάλια με τις πιο αποδοτικές στρατηγικές, είτε αυτούς που μέσα από επιτυχημένη ανάλυση των δεδομένων πήραν όλες εκείνες τις σωστές αποφάσεις ώστε να δημιουργήσουν μια υπηρεσία που το στοχευμένο κοινό ανταποκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

2.7 Best Growth Marketing Performance in Marketplaces
Τα marketplaces αποτελούνται από 2 άκρα. Την πλευρά αυτών που ζητάνε/ ψάχνουν προϊόντα ή υπηρεσίες και αυτών που τα προμηθεύουν / πουλάνε. Ειδικότερα αξιολογούμε την απόδοση του προϊόντος / υπηρεσίας σε διάφορα marketplaces με στοχευμένους πελάτες. Βραβεύονται αυτοί που μέσα από ανάλυση και αξιολόγηση της υπηρεσίας / προϊόντος κατάφεραν και εντόπισαν τα πιο αποδοτικά marketplaces και εφάρμοσαν τακτικές που μπόρεσαν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του προϊόντος / υπηρεσίας μέσα στο εκάστοτε marketplace.

2.8 Best Growth Marketing Performance in e-Commerce
Συμμετέχουν όλα τα είδη e-commerce, προϊόντων ή υπηρεσιών. Βραβεύονται τα πιο αποδοτικά e-commerce που κατάφεραν μέσα από τα προϊόντα / υπηρεσίες, τρόπο που λειτουργούν σε όλα τα επίπεδα και κανάλια μέσα από τα οποία επικοινώνησαν με το κοινό τους, να έχουν σημαντική απόδοση σε ανάπτυξη και πωλήσεις.

2.9 Best Growth Marketing Performance in Fashion & Luxury
Βραβεύουμε όλους αυτούς που κατάφεραν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό, μέσα από την σωστή ανάλυση του στοχευμένου κοινού και να έχουν δημιουργικές ιδέες / προσέγγιση με το κοινό, να προωθήσουν τα προϊόντα με τον πιο αποδοτικό τρόπο στο στοχευμένο κοινό (AI Machine Learning εφαρμοσμένο σε e-commerce sites, subscription boxes, marketplaces, services (consulting, advising, coaching).

2.10 Best Growth Marketing Performance in Finance & Insurance Services
Insuretech, fintech, ne0banks, ή όποια άλλη σχετική με financial services-related υπηρεσία ή προϊόν, startup μπορεί να συμμετέχει σε αυτή την κατηγορία. Βραβεύουμε τις καλύτερες προσεγγίσεις στο στοχευμένο κοινό και δημιουργία εφαρμογή ιδεών σε προϊόντα και υπηρεσίες.

2.11 Other
Βραβεύεται η εξαιρετική υπηρεσία σε κλάδο που δεν αναφέρεται προηγουμένως.

Κορυφαία Βραβεία / Grand Awards / Platinum

Most Awarded Growth Marketing Agency
Το βραβείο θα απονεμηθεί στο agency, το οποίο θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους όπως αυτοί θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσει, σε όλες τις ενότητες.

Most Awarded Growth Marketing Freelancer
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον freelancer, ο οποίος θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους όπως αυτοί θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσει, σε όλες τις ενότητες.

Most Awarded Growth in-house Marketing Team (Company)
Το βραβείο θα απονεμηθεί στο τμήμα μάρκετινγκ της επιχείρηση, το οποίο θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους όπως αυτοί θα προκύψουν από το σύνολο των βραβείων που θα κερδίσει, σε όλες τις ενότητες.

The Platinum Awards
Η ύψιστη διάκριση σε κάθε μια από τις ενότητες των βραβείων. Απονέμεται στην υποψηφιότητα η οποία συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των νικητών στη συγκεκριμένη ενότητα. Συγκεκριμένα, κάθε βραβείο θα λάβει τους εξής πόντους: το Platinum βραβείο 10 πόντους, το Gold βραβείο 7 πόντους, το Silver βραβείο 3 πόντους και το Bronze βραβείο 1 πόντο.

Σημείωση: Η Κριτική Επιτροπή, με την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου διατηρεί το δικαίωμα να μην απονείμει κάποιο ή το σύνολο των προαναφερόμενων βραβείων.

Διακρίσεις Gold – Silver - Bronze Βραβεία

Από τη βαθμολογία της Κριτικής Επιτροπής αναδεικνύονται Gold, Silver και Bronze βραβεία. Είναι πιθανό να δοθούν περισσότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου υπάρχουν ισοβαθμίες μεταξύ υποψηφιοτήτων, ή λιγότερα από τρία βραβεία σε κατηγορία βράβευσης, όπου οι υποψηφιότητες δεν συγκεντρώνουν την απαιτούμενη βαθμολογία

Gold (Χρυσό): Η μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία της κατηγορίας και βρίσκεται πάνω από το γενικό μέσο όρο. Εφόσον υπάρξει ισοβαθμία, δύνανται να δοθούν ισάριθμα Gold.

Silver (Αργυρό): Η/Οι υποψηφιότητα/ες που συγκεντρώνουν τις αμέσως επόμενες βαθμολογίες ανά κατηγορία.

Bronze (Χάλκινο): Η/Οι υποψηφιότητα/ες που συγκεντρώνουν βαθμολογία πάνω από το όριο βράβευσης όπως αυτός ορίζεται από το μέσο όρο του συνόλου των βαθμολογιών.

Για να δοθεί η τριπλή κατηγοριοποίηση Gold, Silver, Bronze θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις (4) υποψηφιότητες στην ίδια κατηγορία. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, τότε η συγκεκριμένη κατηγορία ενοποιείται /συγχωνεύεται με άλλη μέσα στην ίδια ενότητα.